veelgestelde vragen

Registreren en inloggen

Als u zich wilt inschrijven voor een training of bijeenkomst dan hebben wij uw gegevens nodig.

Bij de registratie vragen wij een aantal gegevens: uw naam, uw woonplaats, uw e-mailadres en de organiatie voor wie u pleegouder of gezinshuisouder bent.
Wij gebruiken deze informatie alleen om u in te schrijven voor een training of bijeenkomst.

Nee, dat kan niet. Wij hebben uw gegevens nodig om u in te kunnen schrijven voor een training of bijeenkomst. U ontvangt van ons per e-mail meer informatie. Over waar de training gaat plaatsvinden bijvoorbeeld en hoe laat u precies verwacht wordt. Ook als er iets verandert, willen we u hierover kunnen informeren.

Inschrijven en annuleren

Bij de opleidingsinformatie vindt u de knop inschrijven. U ontvangt na inschrijving een bevestiging van de aanmelding.

Ongeveer twee weken voordat de training start, ontvangt u een definitieve uitnodiging met daarin informatie over de locatie, tijden en het programma.

Nee, u betaalt niets. De trainingen bieden wij aan vanuit de William Schrikker Gezinsvormen. Wij willen u op deze manier ondersteunen bij de opvoeding van uw (pleeg)kinderen of de kinderen in uw gezinshuis.

Kunt u onverwacht toch niet komen? U kunt zich ook weer uitschrijven voor een bijeenkomst. Gaat u naar het menu 'mijn aankomende opleidingen' en klik op 'uitschrijven'.

Ja, dat kan. Geef dit wel altijd aan ons door zodat we weten wie er komt. De persoon die komt moet zich eerst registreren via de website, zodat wij ook van deze persoon de gegevens hebben.

Certificaten SKJ

Ja, de meeste trainingen zijn geaccrediteerd. Het aantal punten staat vermeld op de website. Het aantal punten staat ook vermeld op uw certificaat.

Het certificaat vindt u in het overzicht van 'mijn certificaten'. U vindt dit overzicht rechtsbovenin het scherm, nadat u bent ingelogd.

U kunt uw certificaten en bewijzen van deelname uploaden in uw SKJ-dossier via de site van SKJ. De punten die op het certificaat of het deelnamebewijs vermeld staan, worden dan automatisch bijgeschreven.

Online leren

De online cursussen vindt u op een andere website. De cursussen worden u aangeboden door Augeo. U kunt deze bij ons aanvragen. U krijgt dan van ons een mail met alle informatie over hoe u kunt inloggen.

De online cursussen zijn ontwikkeld door de Pleegouderacademie van Augeo. Augeo is een stichting die zich ervoor inzet dat kinderen met liefde en in veiligheid opgroeien. Daarom versterken zij professionals, beleidsmakers en vrijwilligers om kindermishandeling en huiselijk geweld zo snel en doeltreffend mogelijk aan te pakken. Augeo heeft een online pleegouderacademie opgezet met een aantal online cursussen. Deze online cursussen kunt u via onze site (kansrijkopvoeden.nl) aanvragen.

WSGV biedt alle pleegouders en gezinshuisouders die zijn aangesloten bij WSGV kosteloos een account aan voor deze online leeromgeving.

Privacy

Alle pleegouders en gezinshuisouders kunnen gebruik maken van deze website. Daarvoor vragen wij u om een account aan te maken op deze website en een aantal persoonsgegevens in te voeren. Wij vragen alleen naar de gegevens die we nodig hebben om u in te schrijven voor een bijeenkomst: uw naam, uw woonplaats en de organisatie waar u pleegouder of gezinshuisouder bent.

Vanzelfsprekend gaan we heel zorgvuldig om met deze informatie en zullen we uw privacy goed beschermen.
We gebruiken uw gegevens alleen om u te informeren over de trainingen en verder niet. Lees hier hoe we dat doen.

Heeft u een vraag? We helpen u graag!

De veelgestelde vragen hebben we al voor u beantwoord. Kunt u het antwoord niet vinden? Neem dan contact met ons op.